Camping Ganspoort tijdens lockdown

Lieve gasten,

Er is licht aan het einde van deze tunnel! En hopelijk is het ook zonlicht, want de terrassen mogen weer open! Vanaf 28 april mogen wij weer gasten ontvangen tussen 12:00 en 18:00, en we kunnen bijna niet wachten. Klik op reserveren of scroll naar beneden om een tafeltje te bemachtigen!

We blijven natuurlijk paraat staan met afhaalkoffie, de hele dag door, en zullen na zessen ook jullie diner met liefde thuis komen bezorgen. 

En wanneer we dan weer open mogen, dan kunnen we wel wat nieuwe handjes gebruiken.

Sta je graag te kokerellen om onze gasten met heerlijk eten in de watten te leggen?

Of voel jij je het prettigst in de ondersteunende rol van afwasser?

Stuur je CV naar hallo@ganspoort.nl, dan nodigen we je uit voor een gesprek. Tot snel op de Camping!

Wat er ook gebeurt, wij staan buiten klaar met cappuccino en campingbroodjes, en bezorgen onze burgers en lasagnes tot aan je voordeur. Tot snel!

Afhalen bij de receptie

Hoewel de deur dicht is, is onze Campingreceptie open! Hier kun je vanaf 08:00 (10:00 in het weekend) terecht voor koffie of thee, met een koek of met een taartje. Geen zin in boterhammen? De lekkerste gerechten van de lunchkaart zijn af te halen van 12:00 tot 16:00. Geen zin om te koken? Onze koks staan ook 's avonds voor je klaar, van 17:00 tot 20:00.

Bezorging tot aan de tent

Voor onze nabije buren bezorgen wij aan de deur! Woon je tot op 15 minuten (stevig door-)fietsen vanaf de Camping? Vul je postcode in en onze glampingservice staat zo snel mogelijk voor je deur.

Kortom, van acht (tien in het weekend) tot acht staan we nog steeds voor jullie klaar! En het mooiste is, als je vandaag al weet wat je morgen wil eten kun je dat vandaag al bestellen. 

Blijf op de hoogte

Blijft het hierbij? Nee. We hebben nog wat plannen in uitwerking, maar dat houden we nog achter de hand. Heb je ons Nootpakket al voorbij zien komen op Instagram? Weet jij al wat de daghap is vandaag? Houdt onze sociale kanalen in de gaten, dan blijf je op de hoogte!

 
Blijf gezond!

Natuurlijk hopen we samen met jullie dat de lockdown snel opgeheven kan worden, dus laten we daar onze uiterste best voor doen. Hopelijk tot snel bij onze Campingreceptie, open van acht (tien in het weekend) tot acht, of op ons terras (van twaalf tot zes!)

Reserveren?

Mag weer! Natuurlijk wel volgens de geldende maatregelen.
Geen huishouden? Maximaal twee personen per tafel, met de bekende anderhalve meter tussen tafels.

Reserveer je voor meer dan twee personen wordt je reservering automatisch eerst een aanvraag, wij behandelen die in ieder geval één keer per dag, afhankelijk van drukte. 

Wij hebben onze terrasdag opgedeeld in vier periodes van anderhalf uur; hoe meer op tijd je bent, hoe langer je kunt genieten! 

Afhankelijk van het weer zit je in het zonnetje of onder de parasol, maar bij regen mogen jullie niet binnen zitten, voorlopig. We hebben nog een kleine voorraad paraplu's, maar handiger wellicht om het weerbericht goed in de gaten te houden.

Welkom terug, en veel plezier!

Voorpret met onze cadeaubon

Wij bieden je nu ook de Camping Ganspoort cadeaubon aan. Dat is pas voorpret! Leuk om weg te geven, maar zeker ook om zelf te gebruiken. Bestel rechtsonder jouw Ganspoort cadeaubon.

Evenementen

DJ Workshop voor kids

Zondag 14 november

Op zondag 14 november om 12 uur staat er weer een DJ workshop op de agenda. Voor kids van 7 tm 12 jaar. Meer info via hallo@ganspoort.nl (onder voorbehoud van Covid-maatregelen)

Meer lezen

Helaas helaas, de onlinebingo van december gaat door onvoorziene omstandigheden niet door. 

Meer lezen

SOLLICITEREN

Heb je affiniteit met eten en drinken, en staat gastvrijheid hoog in jouw vaandel? Wij zoeken voor onze 'heropening' enthousiaste en gemotiveerde Campingmedewerkers. Mail jouw motivatie en CV naar hallo@ganspoort.nl. Of kom langs op de Camping. Tot snel!

ONZE VACATURES

Camping Ganspoort

Helling 87
3523 CB
UTRECHT
030-2006186

hallo@ganspoort.nl

Bereikbaarheid

Camping Ganspoort is goed te bereiken. Op steenworp afstand ligt station Vaartsche Rijn, waar een parkeergarage aanwezig is. Verder is het mogelijk hier in de buurt te parkeren.

Openingstijden

Ma t/m vrij vanaf 08.00 uur
Za & zo vanaf 10.00 uur