Veilig genieten
op Camping Ganspoort

Lieve gasten,
Sinds 1 juni zijn onze deuren weer voorzichtig geopend en daar zijn we ontzettend blij mee!
Uiteraard houden we ons strikt aan het horecaprotocol en de richtlijnen van het RIVM. Met ons reserveringssysteem voor lunch of diner houden we grip op het aantal aanwezigen én ben jij verzekerd van een campingplekje.
 
Hoe reserveer ik een plekje op de camping?
Voor ons restaurant is reserveren verplicht en hebben we 4 tijdsperiodes beschikbaar.
Reserveren kan via ons systeem hieronder, per mail via hallo@ganspoort.nl of door even te bellen naar 030 200 61 86. Je kunt uiteraard ook langskomen om een plek te reserveren.
 
Timeslots waarvoor je kunt reserveren
Lunch: 11.45 – 13.00 uur en 13.15 – 14.30 uur
Diner: 17.00 – 18.45 uur en 19.00 – 22.00 uur

Of ons terras ook open is voor lunch of diner?
Op ons terras hebben we ook een aantal plekken die gereserveerd kunnen worden voor lunch en diner. Dat kan alleen per mail via hallo@ganspoort.nl of telefoon door te bellen naar 030 200 61 86, niet via onze website.
 
Aan welke regels houden wij ons?
Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en aan het protocol van Koninklijke Horeca Nederland. Zo houden we ons onder meer aan de 1,5 meter afstand naar gasten, zowel binnen als buiten, maar ook naar onze leveranciers en bezorgers. Natuurlijk zorgen we voor maximale hygiëne in de keuken en sanitaire voorzieningen. En reinigen we tafels, stoelen en menukaarten grondig als gasten de Camping verlaten.
Bovendien bestel én betaal je bij ons direct en veilig via je telefoon.
 
Aan welke regels vragen wij onze gasten zich te houden?
Om met elkaar een veilig bezoek aan de Camping te organiseren vragen wij je om je aan de 1,5 meter afstand te houden, de verzoeken van ons personeel ter harte te nemen en vooraf een plek te reserveren.
Ook stellen we je een aantal verplichte vragen over je gezondheid vóórdat je bij ons de Camping bezoekt. Dankjewel vast voor je medewerking.

Reserveren

Reservering voor het terras is alleen mogelijk via hallo@ganspoort.nl of 030-2006186.
Reserveren voor in het restaurant kan via onderstaande

Bestel- en afhaalservice 

Wij zijn weer geopend maar je kunt ook nog steeds je lunch of diner bij ons afhalen of thuis laten bezorgen. Geef je bestelling nu nóg eenvoudiger door en wij zorgen voor de rest. Bovendien hebben we een vernieuwd zomermenu, met heerlijke zomerse gerechten.

Voorpret met onze cadeaubon

Wij bieden je nu ook de Camping Ganspoort cadeaubon aan. Dat is pas voorpret! Leuk om weg te geven, maar zeker ook om zelf te gebruiken. Bestel hieronder jouw Ganspoort cadeaubon.

SOLLICITEREN

Heb je affiniteit met eten en drinken? Wij zoeken enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Mail jouw motivatie naar hallo@ganspoort.nl. Of kom langs op de Camping. Tot snel!

ONZE VACATURES