Camping Ganspoort tijdens lockdown

Lieve gasten,

De derde golf zwakt af, begrijpen wij van de Orakels van het RIVM. Helpen de vaccinaties? Zijn het de oplopende temperaturen? Hoe dan ook, de opening van de terrassen komt steeds dichterbij. Klinkt gek, als ik net nog de sneeuw voorbij zag jagen, maar we weten allemaal: na regen komt zonneschijn! En in die zon hopen wij allemaal weer buiten aan een tafeltje met ouderwetse topservice een biertje te genieten.

Tot die tijd: op e-bike en ouderwetse doortrapper staan we binnen vijftien minuten met je bestelling voor je deur, op gepaste afstand! En natuurlijk kun je ook je lunch of diner bij ons afhalen, en er direct een kopje koffie of heerlijk tapbiertje bij bestellen.

En wanneer we dan weer open mogen, dan kunnen we wel wat nieuwe handjes gebruiken.

Ben jij die gastvrije, ervaren (of super-leergierige), vlot babbelende en hard werkende Campingheld die onze terraservaring compleet gaat maken?

Sta je graag te kokerellen om onze gasten met heerlijk eten in de watten te leggen?

Of voel jij je het prettigst in de ondersteunende rol van afwasser?

Stuur je CV naar hallo@ganspoort.nl, dan nodigen we je uit voor een gesprek. Tot snel op de Camping!

Wat er ook gebeurt, wij staan buiten klaar met cappuccino en campingbroodjes, en bezorgen onze burgers en lasagnes tot aan je voordeur. Tot snel!

Afhalen bij de receptie

Hoewel de deur dicht is, is onze Campingreceptie open! Hier kun je vanaf 08:00 (10:00 in het weekend) terecht voor koffie of thee, met een koek of met een taartje. Geen zin in boterhammen? De lekkerste gerechten van de lunchkaart zijn af te halen van 12:00 tot 16:00. Geen zin om te koken? Onze koks staan ook 's avonds voor je klaar, van 17:00 tot 20:00.

Bezorging tot aan de tent

Voor onze nabije buren bezorgen wij aan de deur! Woon je tot op 15 minuten (stevig door-)fietsen vanaf de Camping? Vul je postcode in en onze glampingservice staat zo snel mogelijk voor je deur.

Kortom, van acht (tien in het weekend) tot acht staan we nog steeds voor jullie klaar! En het mooiste is, als je vandaag al weet wat je morgen wil eten kun je dat vandaag al bestellen. 

Blijf op de hoogte

Blijft het hierbij? Nee. We hebben nog wat plannen in uitwerking, maar dat houden we nog achter de hand. Heb je ons Nootpakket al voorbij zien komen op Instagram? Weet jij al wat de daghap is vandaag? Houdt onze sociale kanalen in de gaten, dan blijf je op de hoogte!

 
Blijf gezond!

Natuurlijk hopen we samen met jullie dat de lockdown snel opgeheven kan worden, dus laten we daar onze uiterste best voor doen. Hopelijk tot snel bij onze Campingreceptie, open van acht (tien in het weekend) tot acht!

Reserveren?

Is tijdens de lockdown even niet mogelijk. Wil je vast een optie voor je verjaardag (na medio december), post-lockdown-date of bijkletsbakkie plaatsen in de hoop dat we weer open zijn? Stuur dan even een mailtje naar hallo@ganspoort.nl, dan komen we er te zijner tijd op terug!

Voorpret met onze cadeaubon

Wij bieden je nu ook de Camping Ganspoort cadeaubon aan. Dat is pas voorpret! Leuk om weg te geven, maar zeker ook om zelf te gebruiken. Bestel rechtsonder jouw Ganspoort cadeaubon.

Evenementen

DJ Workshop voor kids

Zondag 6 juni

Op zondag 6 juni om 12 uur staat er weer een DJ workshop op de agenda. Voor kids van 7 tm 12 jaar. Meer info via hallo@ganspoort.nl (onder voorbehoud van Covid-maatregelen)

Meer lezen

Helaas helaas, de onlinebingo van december gaat door onvoorziene omstandigheden niet door. 

Meer lezen

SOLLICITEREN

Heb je affiniteit met eten en drinken, en staat gastvrijheid hoog in jouw vaandel? Wij zoeken voor onze 'heropening' enthousiaste en gemotiveerde Campingmedewerkers. Mail jouw motivatie en CV naar hallo@ganspoort.nl. Of kom langs op de Camping. Tot snel!

ONZE VACATURES

Camping Ganspoort

Helling 87
3523 CB
UTRECHT
030-2006186

hallo@ganspoort.nl

Bereikbaarheid

Camping Ganspoort is goed te bereiken. Op steenworp afstand ligt station Vaartsche Rijn, waar een parkeergarage aanwezig is. Verder is het mogelijk hier in de buurt te parkeren.

Openingstijden

Ma t/m vrij vanaf 08.00 uur
Za & zo vanaf 10.00 uur