Welkom op de Camping! 

Lieve gast,

Bij ons kun je je tentje alleen spreekwoordelijk opzetten. Je bent van harte welkom om bij ons te tafelen, te borrelen, te laptoppen, of gewoon een lekker bakkie te drinken en bootjes te kijken. Vanaf 08:00 's ochtends (10:00 in het weekend) serveren we ontbijt, en onze keuken is open tot 21:00 's avonds.

Onze vergaderzalen staan klaar, zowel voor grotere fysieke bijeenkomsten (tot 50 personen in onze Kantine) als met kleinere gezelschappen (met eventuele thuiswerkers op groot scherm). Reserveren? Klik hierboven op Vergaderen om het reserveerformulier in te vullen of stel je vraag aan Pierre op vergaderen@ganspoort.nl

Heb je al naar onze evenementen gekeken? Elke maandagavond host Subcultures vanaf 1900 een spelletjesavond met nieuwe en klassieke spellen; je kunt je via hallo@ganspoort.nl inschrijven voor het Moordspel (voor data na de zomerstop houdt de site in de gaten) en via de Upbeatles (jochem@upbeatles.nl) voor de Campingquiz (elke 2e en laatste dinsdag van de maand).

Reserveren kan via de widget rechts. Als het rustig is is er geen eindtijd aan je reservering. Weet je nu al dat je langer wilt blijven zitten? Geef het even aan in de opmerkingen. We reserveren niet op het terras; wel kun je je voorkeur aangeven, en natuurlijk, wie het eerst komt het eerst maalt. 

Mocht je gereserveerd hebben maar geen bevestiging ontvangen per mail, bel ons dan op 0302006186 om je reservering vast te leggen. De bevestigingsmail duurt een paar minuutjes.

Zijn jullie met meer dan acht personen en wil je komen eten? Stuur ons een mailtje op hallo@ganspoort.nl. Kijk ook vast hier welk groepsmenu jullie willen kiezen.

Wil je een kinderstoel, heb je een dieet of allergie, of wil je wat anders melden? Gebruik dan het opmerkingenvak. 

Zien we je morgen bij de Camping?

Camping take-away

Te laat wakker en geen tijd voor koffie? Tijd voor pauze tijdens je ochtendwandeling? Haal een snel bakkie af bij de Camping!

Voorpret met onze cadeaubon

De Camping cadeau geven? Dat kan!

Bestel hieronder de Ganspoort Cadeaukaart en deel de Camping-ervaring met al je vrienden/familie/collega's/zoombuddies!

Evenementen

Subcultures Spelletjesavond

Elke maandagavond...

...verzorgt Subcultures vanaf 1900 een spelletjesavond op de Camping. Demo's van nieuwe spellen, recente favorieten en klassiekers, en breng je eigen spel mee: geen inschrijving nodig, loop lekker binnen!

Ganspoort Pubquiz

Elke 2e en laatste dinsdag van de maand...

 ...hosten wij de Camping Ganspoort Pubquiz, vanaf 20:00.

Je doet mee voor €6 per persoon, met maximaal 6 personen per team. Registreer je team via jochem@upbeatles.nl!

Moordspel

Eerstvolgende moord: volgereserveerd!

Hou je van puzzels en Cluedo? Ben je fan van escape-rooms? Meld je dan aan met je team om de Moord op de Camping op te lossen.

Zie hieronder voor meer info!

Meer lezen

Vacatures

We zijn op zoek naar een nieuwe teamleider (ca. 16 uur). Loop jij al wat jaartjes rond in de horeca, heb je leidinggevende ervaring en is de Camping de perfecte volgende stap op je CV? Stuur een mailtje naar hallo@ganspoort.nl!