Welkom op de Camping! 

Lieve gast,

Bij ons kun je je tentje alleen spreekwoordelijk opzetten. Je bent van harte welkom om bij ons te tafelen, te borrelen, te laptoppen, of gewoon een lekker bakkie te drinken en bootjes te kijken. Vanaf 08:00 's ochtends (10:00 in het weekend) serveren we ontbijt, van 12 tot 15 lunch, vanaf 17:00 diner, en onze keuken is open tot 21:00 's avonds.

We zijn actief nieuwe campingbazen aan het werven: kijk hieronder voor onze vacatures!

Niet alleen campingbazen, overigens; ook voor nieuwe bar- en bedieningsmedewerkers is er weer plek. Ervaring is een pre, maar we kunnen je alles leren. Altijd al op een Camping willen werken, maar niet per se een buitenmens? Mail naar hr@ganspoort.nl.

Onze vergaderzalen staan klaar, zowel voor grotere fysieke bijeenkomsten (tot 50 personen in onze Kantine) als met kleinere gezelschappen (met eventuele thuiswerkers op groot scherm). Reserveren? Klik hierboven op Vergaderen om het reserveerformulier in te vullen of stel je vraag aan Pierre op vergaderen@ganspoort.nl

Heb je al naar onze evenementen gekeken? Elke maandagavond host Subcultures vanaf 1900 een spelletjesavond met nieuwe en klassieke spellen; je kunt je via hallo@ganspoort.nl inschrijven voor het Moordspel (16 januari, 19 maart, 21 mei, meer info volgt!) en via de Upbeatles (jochem@upbeatles.nl) voor de Campingquiz (elke 2e en laatste dinsdag van de maand). 

Reserveren kan via de widget rechts. Als het rustig is is er geen eindtijd aan je reservering. Weet je nu al dat je langer wilt blijven zitten? Geef het even aan in de opmerkingen. 

Mocht je gereserveerd hebben maar geen bevestiging ontvangen per mail, bel ons dan op 0302006186 om je reservering vast te leggen. De bevestigingsmail duurt een paar minuutjes.

Zijn jullie met meer dan tien personen en wil je komen eten? Stuur ons een mailtje op hallo@ganspoort.nl. Kijk ook vast hier welk groepsmenu jullie willen kiezen.

Wil je een kinderstoel, heb je een dieet of allergie, of wil je wat anders melden? Gebruik dan het opmerkingenvak.

Camping Ganspoort is toegankelijk voor iedereen. Wij hebben nl. een lift laten plaatsen waarmee je alle verdiepingen kunt bereiken.

Zien we je morgen bij de Camping?

Camping take-away

Te laat wakker en geen tijd voor koffie? Tijd voor pauze tijdens je ochtendwandeling? Haal een snel bakkie af bij de Camping!

Voorpret met onze cadeaubon

De Camping cadeau geven? Dat kan!

Bestel hieronder de Ganspoort Cadeaukaart en deel de Camping-ervaring met al je vrienden/familie/collega's/zoombuddies!

Evenementen

4 GSP 22 0524 Poster Spelletjesavond V3

Subcultures Spelletjesavond

Elke maandagavond...

...verzorgt Subcultures vanaf 1900 een spelletjesavond op de Camping. Demo's van nieuwe spellen, recente favorieten en klassiekers, en breng je eigen spel mee: geen inschrijving nodig, loop lekker binnen!

Ganspoort Pubquiz

Elke 2e en laatste dinsdag van de maand...

 ...hosten wij de Camping Ganspoort Pubquiz, vanaf 20:00.

Je doet mee voor €6 per persoon, met maximaal 6 personen per team. Registreer je team via jochem@upbeatles.nl!

Wie vogelt uit wie de moord gepleegd heeft?

Elke derde dinsdag, om de maand:

Hou je van puzzels en Cluedo? Ben je fan van escape-rooms? Meld je dan aan met je team om de Moord op de Camping op te lossen.

Zie hieronder voor meer info!

Meer lezen

Vacatures

Camping Ganspoort zoekt:

Bar- en bedieningsmedewerkers: jij bent het gezicht van de Camping. Je deelt je kennis over ons eten en drinken graag met onze gasten, weet altijd de juiste sfeer te maken, en bent attent en gastvrij. We hebben plek voor 8 tot 16 uur in de week! Mail naar hr@ganspoort.nl, dan nemen we contact met je op.

Een assistent-bedrijfsleider: jij motiveert en inspireert ons team om onze gasten de beste Camping-beleving te geven. Vanaf 18 uur: zie hier de volledige vacature. 

Een chef-kok: jij leidt en inspireert ons jonge keukenteam, bewaakt de structuur en de rust in de keuken, en allerbelangrijkst: koken is waar je voor bent geboren. Vanaf 32 uur: zie hier de volledige vacature.

Zie je jezelf (nog) niet terug in bovenstaande vacatures, maar zie je jezelf wel zeker stralen op de Camping in zo'n kek Campingshirtje? We zijn altijd op zoek naar de krenten uit de pap. Mail je sollicitatie naar hr@ganspoort.nl, met een ethousiasmerende motivatiebrief. We nemen contact met je op!