Camping Ganspoort tijdens lockdown

Lieve gasten,

We hopen dat jullie ondanks alle beperkingen lekker hebben gegeten, gedronken, hebben genoten van elkaars (klein) gezelschap (en misschien wel van onze brunch! Wie zou eigenlijk die rondleidingen hebben gewonnen?). 

In de laatste donkere, gure dagen, en natuurlijk in 2021, staat de Camping weer zo goed en kwaad als het kan voor jullie klaar. Hopelijk blijven jullie en wij allemaal gezond (zelfs met dit weer) en kunnen we jullie weer snel binnen ontvangen! 

Tot die tijd staan wij buiten klaar met cappuccino en campingbroodjes, en bezorgen we onze burgers en lasagnes tot aan je voordeur. Tot snel!

Afhalen bij de receptie

Hoewel de deur dicht is, is onze Campingreceptie open! Hier kun je vanaf 08:00 (10:00 in het weekend) terecht voor koffie of thee, met een koek of met een taartje. Geen zin in boterhammen? De lekkerste gerechten van de lunchkaart zijn af te halen van 12:00 tot 16:00. Geen zin om te koken? Onze koks staan ook 's avonds voor je klaar, van 17:00 tot 20:00.

Bezorging tot aan de tent

Voor onze nabije buren bezorgen wij aan de deur! Woon je tot op 15 minuten (stevig door-)fietsen vanaf de Camping? Vul je postcode in en onze glampingservice staat zo snel mogelijk voor je deur.

Kortom, van acht (tien in het weekend) tot acht staan we nog steeds voor jullie klaar! En het mooiste is, als je vandaag al weet wat je morgen wil eten kun je dat vandaag al bestellen. 

Blijf op de hoogte

Blijft het hierbij? Nee. We hebben nog wat plannen in uitwerking, maar dat houden we nog achter de hand. Heb je ons Nootpakket al voorbij zien komen op Instagram? Houdt onze sociale kanalen in de gaten, dan blijf je op de hoogte!

 
Blijf gezond!

Natuurlijk hopen we samen met jullie dat de lockdown snel opgeheven kan worden, dus laten we daar onze uiterste best voor doen. Hopelijk tot snel bij onze Campingreceptie, open van acht (tien in het weekend) tot acht!

Reserveren?

Is tijdens de lockdown even niet mogelijk. Wil je vast een optie voor je verjaardag (na medio december), post-lockdown-date of bijkletsbakkie plaatsen in de hoop dat we weer open zijn? Stuur dan even een mailtje naar hallo@ganspoort.nl, dan komen we er te zijner tijd op terug!

Voorpret met onze cadeaubon

Wij bieden je nu ook de Camping Ganspoort cadeaubon aan. Dat is pas voorpret! Leuk om weg te geven, maar zeker ook om zelf te gebruiken. Bestel rechtsonder jouw Ganspoort cadeaubon.

Evenementen

DJ Workshop voor kids

Zondag 6 juni

Op zondag 6 juni om 12 uur staat er weer een DJ workshop op de agenda. Voor kids van 7 tm 12 jaar. Meer info via hallo@ganspoort.nl (onder voorbehoud van Covid-maatregelen)

Meer lezen

Helaas helaas, de onlinebingo van december gaat door onvoorziene omstandigheden niet door. 

Meer lezen

SOLLICITEREN

Heb je affiniteit met eten en drinken? Wij zoeken enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Mail jouw motivatie naar hallo@ganspoort.nl. Of kom langs op de Camping. Tot snel!

ONZE VACATURES

Camping Ganspoort

Helling 87
3523 CB
UTRECHT
030-2006186

hallo@ganspoort.nl

Bereikbaarheid

Camping Ganspoort is goed te bereiken. Op steenworp afstand ligt station Vaartsche Rijn, waar een parkeergarage aanwezig is. Verder is het mogelijk hier in de buurt te parkeren.

Openingstijden

Ma t/m vrij vanaf 08.00 uur
Za & zo vanaf 10.00 uur