Camping Ganspoort tijdens lockdown

Lieve gasten,
Helaas moet in de strijd tegen corona ook de horeca wederom haar deuren sluiten voor een hopelijk korte periode. Dat betekent dat we jullie niet meer binnen (of op ons terras) kunnen ontvangen, maar dat betekent NIET het einde van de Campingpret.

Afhalen bij de receptie

Hoewel de deur dicht is, is onze Campingreceptie open! Hier kun je vanaf 08:00 (10:00 in het weekend) terecht voor koffie of thee, met een koek of met een taartje. Geen zin in boterhammen? De lekkerste gerechten van de lunchkaart zijn af te halen van 12:00 tot 16:00. Geen zin om te koken? Onze koks staan ook 's avonds voor je klaar, van 17:00 tot 20:00.

Bezorging tot aan de tent

Voor onze nabije buren bezorgen wij aan de deur! Woon je tot op 15 minuten (stevig door-)fietsen vanaf de Camping? Vul je postcode in en onze glampingservice staat zo snel mogelijk voor je deur.

Kortom, van acht (tien in het weekend) tot acht staan we nog steeds voor jullie klaar! En het mooiste is, als je vandaag al weet wat je morgen wil eten kun je dat vandaag al bestellen. 

Blijf op de hoogte

Blijft het hierbij? Nee. We hebben nog wat plannen in uitwerking, maar dat houden we nog achter de hand. Heb je ons Nootpakket al voorbij zien komen op Instagram? Houdt onze sociale kanalen in de gaten, dan blijf je op de hoogte!

 
Blijf gezond!

Natuurlijk hopen we samen met jullie dat de lockdown snel opgeheven kan worden, dus laten we daar onze uiterste best voor doen. Hopelijk tot snel bij onze Campingreceptie, open van acht (tien in het weekend) tot acht!

Reserveren?

Is tijdens de lockdown even niet mogelijk. Wil je vast een optie voor je verjaardag (na medio november), post-lockdown-date of bijkletsbakkie plaatsen in de hoop dat we weer open zijn? Stuur dan even een mailtje naar hallo@ganspoort.nl, dan komen we er te zijner tijd op terug!

Voorpret met onze cadeaubon

Wij bieden je nu ook de Camping Ganspoort cadeaubon aan. Dat is pas voorpret! Leuk om weg te geven, maar zeker ook om zelf te gebruiken. Bestel rechtsonder jouw Ganspoort cadeaubon.

Evenementen

SILENT PUBQUIZ

Meer lezen

DJ Workshop voor kids

Zondag 7 februari

Op zondag 7 februari om 12 uur staat er weer een DJ workshop op de agenda. Voor kids van 7 tm 12 jaar. Meer info via hallo@ganspoort.nl (onder voorbehoud van Covid-maatregelen)

Meer lezen

Bestel hier je kaarten!

Volg onze BINGO op facebook

Ready to BINGO? Klik hier door!

Donderdag 19 november
We zijn er weer! Met de enige echte Berrie Bingo, zijn geliefde Chanasja én topartiest Carola Kraai. Dus lekker draaien, lekker dollen, Berrie laat z'n ballen rollen!
We starten om 20.00 uur. Losse kaarten en pakketten kunnen via de site besteld worden: kom jij afhalen of komen wij bezorgen?

Meer lezen

SOLLICITEREN

Heb je affiniteit met eten en drinken? Wij zoeken enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Mail jouw motivatie naar hallo@ganspoort.nl. Of kom langs op de Camping. Tot snel!

ONZE VACATURES

Camping Ganspoort

Helling 87
3523 CB
UTRECHT
030-2006186

hallo@ganspoort.nl

Bereikbaarheid

Camping Ganspoort is goed te bereiken. Op steenworp afstand ligt station Vaartsche Rijn, waar een parkeergarage aanwezig is. Verder is het mogelijk hier in de buurt te parkeren.

Openingstijden

Ma t/m vrij vanaf 08.00 uur
Za & zo vanaf 10.00 uur