Camping Ganspoort tijdens lockdown

Lieve gasten,

We zijn weer bijna terug bij normaal! De terrassen mogen weer langer open, dus bij ons zijn jullie welkom van 10 uur 's ochtends tot 11 uur 's avonds. Ook binnen mogen we weer gasten ontvangen. Klik op reserveren of scroll naar beneden om een tafeltje te bemachtigen!

En omdat we weer open mogen, kunnen we wel wat nieuwe handjes gebruiken.

Achter de bar en in de bediening zoeken we ervaren handen om onze gasten het naar de zin te maken. Wil jij je kennis graag ten toon spreiden op ons zonovergoten terras?

Sta je liever tussen onze chefs te kokerellen om onze gasten met heerlijk eten in de watten te leggen?

Of voel jij je het prettigst in de ondersteunende rol van afwasser?

Stuur je CV naar hallo@ganspoort.nl, dan nodigen we je uit voor een gesprek en een proefdag. Tot snel op de Camping!

 
Blijf gezond!

Natuurlijk hopen we samen met jullie dat de corona-maatregelen snel opgeheven kunnen worden, dus laten we daar onze uiterste best voor doen. Hopelijk tot snel op de Camping, open van acht (tien in het weekend) tot elf, of op ons terras (van tien tot elf!)

Reserveren

Mag weer! Natuurlijk wel volgens de geldende maatregelen.

Aan onze tafels kunnen zoveel mensen uit verschillende huishoudens zitten als afstand kunnen houden: dit betekent dat aan onze grootste tafel zes personen kunnen zitten.

De maximale groepgrootte is zestien personen; groter dan dat wordt de onderlinge afstand te groot.

Reserveer je voor meer dan zes personen?  Dan wordt je reservering automatisch eerst een aanvraag, wij behandelen die in ieder geval één keer per dag, afhankelijk van de drukte. 
Niet alle tafels zijn te reserveren; mocht je nul op het rekest krijgen van onze reserveermodule, kun je alsnog langslopen op het moment zelf!

Welkom, en veel plezier!

Camping bij je thuis?

Wij zijn weer volledig open voor gasten, en hebben dus geen capaciteit meer om bezorg- en afhaalmaaltijden te verzorgen. Als jullie tijdens de ochtend- of avondwandeling een kopje koffie to go willen, kan dat natuurlijk nog wel! Loop even binnen bij de bar, wellicht is er zelfs nog een tafeltje aan het water voor een korte wandelpauze.

Voorpret met onze cadeaubon

Wij bieden je nu ook de Camping Ganspoort cadeaubon aan. Dat is pas voorpret! Leuk om weg te geven, maar zeker ook om zelf te gebruiken. Bestel rechtsonder jouw Ganspoort cadeaubon.

Evenementen

DJ Workshop voor kids

Zondag 14 november

Op zondag 14 november om 12 uur staat er weer een DJ workshop op de agenda. Voor kids van 7 tm 12 jaar. Meer info via hallo@ganspoort.nl (onder voorbehoud van Covid-maatregelen)

Meer lezen

Helaas helaas, de onlinebingo van december gaat door onvoorziene omstandigheden niet door. 

Meer lezen

SOLLICITEREN

Heb je affiniteit met eten en drinken, en staat gastvrijheid hoog in jouw vaandel? Wij zoeken voor onze 'heropening' enthousiaste en gemotiveerde Campingmedewerkers. Mail jouw motivatie en CV naar hallo@ganspoort.nl. Of kom langs op de Camping. Tot snel!

ONZE VACATURES

Camping Ganspoort

Helling 87
3523 CB
UTRECHT
030-2006186

hallo@ganspoort.nl

Bereikbaarheid

Camping Ganspoort is goed te bereiken. Op steenworp afstand ligt station Vaartsche Rijn, waar een parkeergarage aanwezig is. Verder is het mogelijk hier in de buurt te parkeren.

Openingstijden

Ma t/m vrij vanaf 08.00 uur
Za & zo vanaf 10.00 uur