Welkom op de Camping! 

Lieve gast,

De Camping is weer als vanouds geopend! Jullie zijn van harte welkom om bij ons te tafelen, te borrelen, te laptoppen, of gewoon een lekker bakkie te drinken en bootjes te kijken.

De zon schijnt volop op ons mooie terrasje aan de Vaartsche Rijn. Na de zomer komt echter september weer om de hoek kijken, en dat betekent dat een aantal van onze medewerkers gaan uitvliegen naar elders. We zoeken dus vanaf september versterking, zowel in de keuken als in de bediening. Het liefst met wat jaartjes ervaring, maar als je dat kunt compenseren met een flinke lading enthousiasme kunnen we je natuurlijk ook heel veel leren. Interesse? Mail naar hallo@ganspoort.nl!

Onze vergaderzalen staan klaar, zowel voor grotere fysieke bijeenkomsten (tot 40 personen in onze Kantine) als met kleinere gezelschappen (met eventuele thuiswerkers op groot scherm). Reserveren? Klik hierboven op Vergaderen om het reserveerformulier in te vullen of stel je vraag aan Pierre op vergaderen@ganspoort.nl

Heb je al naar onze evenementen gekeken? Jullie kunnen je via hallo@ganspoort.nl inschrijven voor het Moordspel (21 juni), via de Upbeatles (jochem@upbeatles.nl) voor de Campingquiz (elke 2e en laatste dinsdag van de maand) en de DJ-workshop for kids (datum volgt) via hallo@ganspoort.nl.

Zien we je morgen bij de Camping?

Reserveren

Vanaf 08:00 (10:00 in het weekend) zijn jullie van harte welkom. Reserveer hier je plekje! Als het rustig is is er geen eindtijd aan je reservering. Weet je nu al dat je langer wilt blijven zitten? Geef het even aan in de opmerkingen.

Mocht je gereserveerd hebben maar geen bevestiging ontvangen per mail, bel ons dan op 0302006186 om je reservering vast te leggen. De bevestigingsmail duurt een paar minuutjes.

Ben je met 9 personen of meer? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om je reservering te bevestigen. Bekijk hier onze menus voor gezelschappen vanaf 9 personen.

Camping take-away

Te laat wakker en geen tijd voor koffie? Tijd voor pauze tijdens je ochtendwandeling? Haal een snel bakkie af bij de Camping!

Mocht er straks weer sprake zijn van vergaande lockdowns, dan kun je natuurlijk meer dan alleen een bakkie afhalen; wie weet komen we het wel bij je thuis brengen.

Voorpret met onze cadeaubon

De Camping cadeau geven? Dat kan!

Bestel hieronder de Ganspoort Cadeaukaart en deel de Camping-ervaring met al je vrienden/familie/collega's/zoombuddies!

Evenementen

DJ-workshop voor kids

Datum volgt;

Op verschillende zondagen elk jaar hosten wij een DJ-workshop voor kids tussen 7 en 12. Kijk hieronder voor meer informatie.

Meer lezen

Ganspoort Pubquiz

Elke 2e en laatste dinsdag van de maand...

 ...hosten wij de Camping Ganspoort Pubquiz, vanaf 20:00.

Je doet mee voor €6 per persoon, met maximaal 6 personen per team. Registreer je team via jochem@upbeatles.nl!

Moordspel

Eerstvolgende moord: 19 juli.

Hou je van puzzels en Cluedo? Ben je fan van escape-rooms? Meld je dan aan met je team om de Moord op de Camping op te lossen.

Zie hieronder voor meer info!

Meer lezen

Vacatures

Op dit moment zoeken we in de keuken nog versterking. Zowel zelfstandig werkend koks als keukenhulpen en afwassers zijn van harte welkom om hun diensten aan te bieden. In de bediening hebben we ons team rond, op dit moment, maar: solliciteren mag altijd, we halen graag de krenten uit de pap!

Ben jij zelfstandig werkend kok, keukenhulp of afwasser? Of ervaren bedieningsmedewerker, doorgewinterd barpersoon of super enthousiaste runner?

Mail jouw motivatie en CV naar hallo@ganspoort.nl, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!