We zoeken collega's voor in de bediening!

Bestel- en afhaalservice 

Tot en met maandag 6 april mogen wij je helaas niet ontvangen in onze zaak. Toch hoef je ons niet te missen want je kunt nu je lunch of diner afhalen of thuis laten bezorgen. Geef je bestelling door en wat later staat een versbereide lunch of dampend diner klaar.  Zo helpen we elkaar deze enerverende weken door!

Helling 87 | 3523 CB | Utrecht

ma t/m vrij 9.00 - 20.00 uur | zat en zon 10.00 - 20.00 uur

Tot ziens bij Camping Ganspoort, zegt 't voort! Bezorg- en afhaalservice.

Voorpret met onze cadeaubon

De lente zit in de lucht! Normaal gesproken zou je nu koers zetten naar het terras van Camping Ganspoort. Helaas moet je dit nog even uitstellen – Corona, je weet ervan.

Om je toch alvast in de juiste stemming te brengen bieden wij je nu de Camping Ganspoort cadeaubon aan. Dat is pas voorpret! Leuk om weg te geven, maar zeker ook om zelf te gebruiken. En je ondersteunt ons om deze barre weken met gesloten deuren door te komen. Als dank krijgt je daarom ook nog eens 10% korting op de rekening wanneer je straks met deze kaart afrekent! Bestel hieronder jouw Ganspoort cadeaubon.

Camping Ganspoort

Café-restaurant
Wij heten je van harte welkom op Camping Ganspoort. Het levendige café-restaurant dat als 'hoofdgebouw' van de Utrechtse wijk Rotsoord dient. Wij zitten vlakbij Station Utrecht Vaartsche Rijn. Start hier je dag met een heerlijk ontbijtje (to-go), geniet van een lekkere lunch op het zonnige terras aan het water, nodig je hele familie uit voor een uitgebreid diner of drink een ijskoud biertje aan de bar.

In het levendige café-restaurant kun je terecht voor koffie en croissants, tonic en taartjes, bier en bitterballen, rosé en runderhaas. Van een copieus ontbijt of lichtvoetige lunch tot een brute borrelhap en een daverend diner. Alle gerechten zijn met zorg samengesteld door onze ambitieuze chef-kok, die een voorliefde heeft voor pure ingrediënten, afkomstig van -als het maar even kan- lokale, Utrechtse leveranciers.

Events

ONLINE BINGO

Donderdag 9 april
Het is weer tijd voor Bingo op de Camping!
We moeten het deze keer even anders aanpakken met de hele corona-toestand. Je kunt deze keer gewoon in je huispak op de bank blijven hangen.
Start rond 20.00u. 
Bestel je bingo-kaarten eenvoudig online, inclusief nachos chips, een drankje (wijn of bier), een sjaaltje van Carool en een gratis stempel-ding!
Heb je Bingo, dan komen we je prijs gewoon bij je langsbrengen.
Meer informatie

Reserveren

Menukaart

Vergaderen

Vergaderen bij
Camping Ganspoort

Wil je even stevig brainstormen of gewoon rustig praten in groepsverband? We hebben fijne vergader- en bespreekruimtes met alle mogelijke faciliteiten. En het goede nieuws is: je kunt deze ruimtes huren! Het uitzicht op de Vaartsche Rijn krijg je er gratis bij.

Solliciteren

Heb je affiniteit met eten en drinken? Wij zoeken enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Mail jouw motivatie naar hallo@ganspoort.nl. Of kom langs op de Camping en vraag naar campingbaas Robbin. Tot snel!

ONZE VACATURES

Campingbaas

Wat is er te zien, te doen en te beleven in Rotsoord en wat in de rest van Utrecht? Raadpleeg het Camping Ganspoort team! Met kennis die een combinatie vormt van informatie uit Utrecht, de Uitagenda Utrecht en DUIC (De Utrechtse Internet Courant) kunnen zij je zeker helpen. Of je nu voor je verloofde als verrassing een romantische boottochtje met picknick wilt regelen of een weergaloos verjaardagsfeestje voor je 80-jarige oma gaat optuigen. Wij helpen je graag!

Robbin Kroon

Campingbaas
“Utreg is me stadsie en Camping Ganspoort me tentje!”