We zoeken collega's voor in de bediening!

Camping Ganspoort

Café-restaurant
Wij heten je van harte welkom op Camping Ganspoort. Het levendige café-restaurant dat als 'hoofdgebouw' van de Utrechtse wijk Rotsoord dient. Wij zitten vlakbij Station Utrecht Vaartsche Rijn. Start hier je dag met een heerlijk ontbijtje (to-go), geniet van een lekkere lunch op het zonnige terras aan het water, nodig je hele familie uit voor een uitgebreid diner of drink een ijskoud biertje aan de bar.

In het levendige café-restaurant kun je terecht voor koffie en croissants, tonic en taartjes, bier en bitterballen, rosé en runderhaas. Van een copieus ontbijt of lichtvoetige lunch tot een brute borrelhap en een daverend diner. Alle gerechten zijn met zorg samengesteld door onze ambitieuze chef-kok, die een voorliefde heeft voor pure ingrediënten, afkomstig van -als het maar even kan- lokale, Utrechtse leveranciers.

Reserveren

Menukaart

Bij ons eet je pure en eenvoudige gerechten gemaakt met de lekkerste ingrediënten. Vanaf november 2019 kun je genieten van onze winterkaart.

MENUKAART BEKIJKEN

Vergaderen

Vergaderen bij
Camping Ganspoort

Wil je even stevig brainstormen of gewoon rustig praten in groepsverband? We hebben fijne vergader- en bespreekruimtes met alle mogelijke faciliteiten. En het goede nieuws is: je kunt deze ruimtes huren! Het uitzicht op de Vaartsche Rijn krijg je er gratis bij.

Events

PUBQUIZ

Dinsdag 25 februari 
Is er weer een PubQuiz bij Camping Ganspoort!
Start quiz ±20.00 uur, einde ± 23.00 uur. Team maximaal 6 personen.
Deelname: €4 per persoon.
Inschrijven kan via: jochem@upbeatles.nl.

FILM & TV-QUIZ

Zondag 1 maart
De camping is het toneel van een quiz waarin populaire films en televisieseries voorbijkomen. In verschillende rondes testen we jullie kennis. Inschrijving 19.30 uur, start quiz ±20.00 uur, einde ±22.00 uur. Team maximaal 6 personen.
Deelname: €5 per persoon.
Inschrijven kan via: jochem@upbeatles.nl.

BINGO

Datum volgt
We zijn er weer! Met de enige echte Berrie Bingo, zijn geliefde Chanasja én topartiest Carola Kraai. Dus lekker draaien, lekker dollen, Berrie laat z'n ballen rollen!
We starten om 20.00 uur. Inschrijven kan via: hallo@ganspoort.nl.

EUROVISION QUIZ

Zondag 3 mei
Weet jij moeiteloos wie het Eurovisiesongfestival 2006 won, wat de titel van de Nederlandse inzending in 1993 was en welk land tot nu toe het vaakst gastheer was van het Europese liedjesfestijn? Dan moet je echt zondag 3 en/of 10 mei vrijhouden in je agenda.
Inschrijven kan via: jochem@upbeatles.nl.

MOORDSPEL


Dinsdag 18 februari

 Ben je goed met puzzels en codes? Kun je logisch nadenken? Hou je van spellen zoals Cluedo en Escaperoom? Dan zou je weleens de moord op de camping op kunnen lossen. Probeer met jouw team erachter te komen wie de dader is. Het spel is avondvullend en minstens één teamlid moet in het bezit zijn van een smartphone.

CAMPING YOGA


Zondag 1 maart

Let op! Engelstalig
Voor 5 euro p.p. kun jij een heerlijk uurtje yoga beoefenen en ontvang je na de les een kop thee. De les is Engelstalig en wordt gegeven door Jennifer Morton. Inschrijven kan via j.lilliana.morton@gmail.com. Doe dit snel, want er zijn maximaal 10 plekken beschikbaar. S.v.p. een eigen mat meenemen, er zijn een beperkt aantal extra matten beschikbaar.

Solliciteren

Heb je affiniteit met eten en drinken? Wij zoeken enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Mail jouw motivatie naar hallo@ganspoort.nl. Of kom langs op de Camping en vraag naar campingbaas Robbin. Tot snel!

ONZE VACATURES

Campingbaas

Wat is er te zien, te doen en te beleven in Rotsoord en wat in de rest van Utrecht? Raadpleeg het Camping Ganspoort team! Met kennis die een combinatie vormt van informatie uit Utrecht, de Uitagenda Utrecht en DUIC (De Utrechtse Internet Courant) kunnen zij je zeker helpen. Of je nu voor je verloofde als verrassing een romantische boottochtje met picknick wilt regelen of een weergaloos verjaardagsfeestje voor je 80-jarige oma gaat optuigen. Wij helpen je graag!

Robbin Kroon

Campingbaas
“Utreg is me stadsie en Camping Ganspoort me tentje!”