Camping Ganspoort tijdens lockdown

Lieve gasten,

We zijn weer bijna terug bij normaal! De terrassen mogen weer langer open, dus bij ons zijn jullie welkom van 10 uur 's ochtends tot 10 uur 's avonds. Ook binnen mogen we weer gasten ontvangen. Klik op reserveren of scroll naar beneden om een tafeltje te bemachtigen!

En omdat we weer open mogen, kunnen we wel wat nieuwe handjes gebruiken.

Achter de bar en in de bediening zoeken we ervaren handen om onze gasten het naar de zin te maken. Wil jij je kennis graag ten toon spreiden op ons zonovergoten terras?

Sta je liever tussen onze chefs te kokerellen om onze gasten met heerlijk eten in de watten te leggen?

Of voel jij je het prettigst in de ondersteunende rol van afwasser?

Stuur je CV naar hallo@ganspoort.nl, dan nodigen we je uit voor een gesprek en een proefdag. Tot snel op de Camping!

 
Blijf gezond!

Natuurlijk hopen we samen met jullie dat de corona-maatregelen snel opgeheven kunnen worden, dus laten we daar onze uiterste best voor doen. Hopelijk tot snel op de Campingreceptie of ons terras, open van acht (tien in het weekend) tot tien, of op ons terras (van tien tot tien!)

Reserveren

Mag weer! Natuurlijk wel volgens de geldende maatregelen.
Geen huishouden? Maximaal vier personen per tafel, met de bekende anderhalve meter tussen tafels.
Per 5 juni mogen 4 personen aan 1 tafel mits anderhalve meter afstand tussen tafels gehouden kan worden; niet al onze tafels zijn daar groot genoeg voor, dus de capaciteit voor gezelschappen uit diverse huishoudens is niet bijzonder groot. 

De maximale groepgrootte is acht personen; groter dan dat wordt de onderlinge afstand te groot.

Reserveer je voor meer dan vier personen?  Dan wordt je reservering automatisch eerst een aanvraag, wij behandelen die in ieder geval één keer per dag, afhankelijk van de drukte. 
Niet alle tafels zijn te reserveren; mocht je nul op het rekest krijgen van onze reserveermodule, kun je alsnog langslopen op het moment zelf!

Per 5 juni mogen we ook weer gasten binnen ontvangen! Ook dat aantal zal beperkt zijn, dus onze lunch voeren we nog in twee shifts, vroeg (11:45 tot 13:30) of laat (13:30 tot 16:30). 


Welkom, en veel plezier!

Voorpret met onze cadeaubon

Wij bieden je nu ook de Camping Ganspoort cadeaubon aan. Dat is pas voorpret! Leuk om weg te geven, maar zeker ook om zelf te gebruiken. Bestel rechtsonder jouw Ganspoort cadeaubon.

Evenementen

DJ Workshop voor kids

Zondag 14 november

Op zondag 14 november om 12 uur staat er weer een DJ workshop op de agenda. Voor kids van 7 tm 12 jaar. Meer info via hallo@ganspoort.nl (onder voorbehoud van Covid-maatregelen)

Meer lezen

Helaas helaas, de onlinebingo van december gaat door onvoorziene omstandigheden niet door. 

Meer lezen

SOLLICITEREN

Heb je affiniteit met eten en drinken, en staat gastvrijheid hoog in jouw vaandel? Wij zoeken voor onze 'heropening' enthousiaste en gemotiveerde Campingmedewerkers. Mail jouw motivatie en CV naar hallo@ganspoort.nl. Of kom langs op de Camping. Tot snel!

ONZE VACATURES

Camping Ganspoort

Helling 87
3523 CB
UTRECHT
030-2006186

hallo@ganspoort.nl

Bereikbaarheid

Camping Ganspoort is goed te bereiken. Op steenworp afstand ligt station Vaartsche Rijn, waar een parkeergarage aanwezig is. Verder is het mogelijk hier in de buurt te parkeren.

Openingstijden

Ma t/m vrij vanaf 08.00 uur
Za & zo vanaf 10.00 uur