Welkom op de Camping! 

Lieve gast,

De R is weer in het land, en niet alleen in de namen van de maanden. Nu het land en de Camping in lockdown zitten kunnen we jullie helaas niet binnen ontvangen.

Daarom hebben we onze buitenbalie en café weer omgetoverd tot Wintercamping! We hebben weer glühwein, warme choco, Ganspoortkoekies en Camping koffie. Daarnaast ook nog een kleine lunchkaart, diverse snacks, heerlijke warme dranken en koude biertjes, en een dagelijks wisselende daghap: dit kun je allemaal afhalen tijdens je ochtend-, lunch- of namiddagwandeling! 

Houdt ook onze socials in de gaten: wie weet wat het Animeerteam nog verzint om deze lockdown dragelijk te houden.

Onze evenementen staan de komende tijd even op een laag pitje in afwachting van het verloop van de vierde golf. Hou ons in de gaten voor updates over de Campingquiz, het Moordspel, en de DJ-workshops voor kids

Tot snel bij de Camping!

Reserveren

We weten nu nog niet 100 procent zeker wanneer deze lockdown opgeheven wordt. De huidige einddatum is 24 januari. Vanaf die datum kun je weer reserveren; mocht de lockdown verlengd worden vervalt je reservering weer.

Camping take-away

Te laat wakker en geen tijd voor koffie? Tijd voor pauze tijdens je ochtendwandeling? Haal een snel bakkie af bij de Camping!

Mocht er straks weer sprake zijn van vergaande lockdowns, dan kun je natuurlijk meer dan alleen een bakkie afhalen; wie weet komen we het wel bij je thuis brengen.

Voorpret met onze cadeaubon

De Camping cadeau geven? Dat kan!

Bestel hieronder de Ganspoort Cadeaukaart en deel de Camping-ervaring met al je vrienden/familie/collega's/zoombuddies!

Evenementen

DJ-workshop voor kids

Datum volgt;

Op verschillende zondagen elk jaar hosten wij een DJ-workshop voor kids tussen 7 en 12. Kijk hieronder voor meer informatie.

Meer lezen

Ganspoort Pubquiz

Elke andere dinsdag (tenzij covid-maatregel-sluiting)

Elke andere dinsdag hosten wij de Camping Ganspoort Pubquiz, vanaf 20:00.

Je doet mee voor €5 per persoon, met maximaal 6 personen per team. Registreer je team via jochem@upbeatles.nl!

Moordspel

Eerstvolgende moord: 18 januari.

Hou je van puzzels en Cluedo? Ben je fan van escape-rooms? Meld je dan aan met je team om de Moord op de Camping op te lossen.

Zie hieronder voor meer info!

Meer lezen

Vacatures

Hoewel we op dit moment voldoende collega's hebben zijn we natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe krenten in de pap. 

GASTGERICHTHEID zit in de genen van elke Camping Ganspoort-collega. Dat verklaart de vanzelfsprekendheid waarmee het elke gast naar de zin wordt gemaakt, in het bruisende restaurant en op het zonovergoten terras aan het water. Wordt dit jouw werkterrein?

Mail jouw motivatie en CV naar hallo@ganspoort.nl, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!

Camping Ganspoort

Helling 87
3523 CB
UTRECHT
030-2006186

hallo@ganspoort.nl

Bereikbaarheid

Camping Ganspoort is located close to trainstation Vaartsche Rijn. You can park your bike in front of the restaurant. Should you come by car, then you park in the neighbourhood or in the carpark of Vaartsche Rijn. 

Openingstijden

Mon-Fri open from 8 A.M.
Sat & Sun open from 10 A.M.