Vergaderen bij
Camping Ganspoort

Bruut brainstormen, stevig scrummen of ontspannen overleggen? Het kan allemaal in de sfeervolle vergaderruimtes van Camping Ganspoort, op Rotsoord middenin Utrecht! Naast onze gezellige bar en modern restaurant bieden we 4 vergaderruimtes voor verschillende groepen, van 6 tot 60 personen. Voorzien van o.a. LED-scherm, supersnelle Wifi en flip-over. Goed bereikbaar met trein, bus, boot, fiets of auto én met flexibele catering, van drankjes tot diners. Koffie, thee en water zijn standaard gratis, net als het mooie uitzicht op de Vaartsche Rijn!

Een aanbieding op maat ontvangen, een reservering plaatsen of een vraag? Vul het formulier op deze pagina in, e-mail naar vergaderen@ganspoort.nl of bel Pierre Schoonhoven op 06-14415656.

Unieke locatie

Op een unieke locatie in Utrechts nieuwste hotspot Rotsoord

Gefaciliteerd

Volledig gefaciliteerd met o.a. LED-scherm, supersnelle Wifi en flip-over

Goed bereikbaar

Altijd goed bereikbaar met trein, bus, boot, fiets of auto

Gratis

Standaard gratis koffie, thee en

Campingplekken

De Kantine

De Kantine is onze ruimste zaal en zeer geschikt voor presentaties, vergaderingen, workshops of borrels. Flexibel in te richten in verschillende opstellingen. Voorzien van airco dus hoe hard je ook werkt, de temperatuur blijft altijd aangenaam.

Tarieven:
Dagdeel:             €225,-
Hele dag:            €400,-

De Uitkijkpost

In De Uitkijkpost geniet je tijdens het vergaderen van het prachtige uitzicht op de Vaartsche Rijn. Deze sfeervolle ruimte is ideaal voor ontspannen overleggen of creatieve workshops terwijl de bootjes aan je voorbij varen.

De Recreatiezaal

Even een sportieve onderbreking van je vergadering? Het kan in De Recreatiezaal, waar de vergadertafel óók een tafeltennistafel is. Potje pingpong en dan door met je vergadering, workshop of borrel.

De Huiskamer

Op zoek naar een knusse plek om met een klein gezelschap te overleggen in huiselijke sfeer? Dan is De Huiskamer ideaal. Gezellig ingericht maar toch van alle gemakken voorzien. Lekkere bak koffie of verse thee erbij; doe alsof je thuis bent!

Contact

Bruut brainstormen, stevig scrummen of ontspannen overleggen? Het kan allemaal in de vergaderruimtes van Camping Ganspoort, op Rotsoord middenin Utrecht! Vraag middels het contactformulier hieronder een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Vergaderverzoek indienen
Versturen

Events

PUBQUIZ

Dinsdag 10 december
is er weer een PubQuiz bij Camping Ganspoort!
Start quiz ±20.00 uur, einde ± 23.00 uur. Team maximaal 6 personen.
Deelname: €4 per persoon.
Inschrijven kan via: jochem@upbeatles.nl.

Birthday BINGO!

Donderdag 12  december
We zijn er weer! Met de enige echte Berrie Bingo, zijn geliefde Chanasja én topartiest Carola Kraai. Dus lekker draaien, lekker dollen, Berrie laat z'n ballen rollen!
We starten om 20.00 uur. Inschrijven kan via: hallo@ganspoort.nl

Top 2000 QUIZ

Donderdag 26december
een quiz in het teken van het populaire radio-evenement van NPO Radio 2. Start quiz ±20.00 uur. Team maximaal 6 personen.
Deelname: €5 per persoon.
Inschrijven kan via: jochem@upbeatles.nl.

Menukaart

Bij ons eet je pure en eenvoudige gerechten gemaakt met de lekkerste ingredienten.

Vanaf november 2019 kun je genieten van onze winterkaart. Bekijk onze menukaart.

Vergaderen

Wil je even stevig brainstormen of gewoon rustig praten in groepsverband? We hebben fijne vergader- en bespreekruimtes met alle mogelijke faciliteiten. En het goede nieuws is: je kunt deze ruimtes huren! Het uitzicht op de Vaartsche Rijn krijg je er gratis bij. Klik hier voor meer info. of stuur direct een mail naar: vergaderen@ganspoort.nl

Reserveren

Behoefte aan zekerheid? Wij reserveren graag een plekje, speciaal voor jou, in ons café-restaurant. Maak eenvoudig gebruik van ons reserveringssysteem hierboven.  

Let op: wil je een plek op ons waanzinnige terras aan het water? Kom dan op tijd want daar geldt: vol is vol en wie het eerst komt, het eerst maalt!

Camping team

Wat is er te zien, te doen en te beleven in Rotsoord en wat in de rest van Utrecht? Raadpleeg het Camping Ganspoort team! Met kennis die een combinatie vormt van informatie uit Utrecht, de Uitagenda Utrecht en DUIC (De Utrechtse Internet Courant) kunnen zij je zeker helpen. Of je nu voor je verloofde als verrassing een romantische boottochtje met picknick wilt regelen of een weergaloos verjaardagsfeestje voor je 80-jarige oma gaat optuigen. Wij helpen je graag!

Robbin Kroon

Campingbaas
“Utreg is me stadsie en Camping Ganspoort me tentje!”