Vergaderen bij
Camping Ganspoort

Bruut brainstormen, stevig scrummen of ontspannen overleggen? Het kan allemaal in de sfeervolle vergaderruimtes van Camping Ganspoort, op Rotsoord middenin Utrecht! Naast onze gezellige bar en modern restaurant bieden we 4 vergaderruimtes voor verschillende groepen, van 2 tot 60 personen. Voorzien van o.a. LED-scherm, supersnelle Wifi en whiteboard (in de prijs inbegrepen). Goed bereikbaar met trein, bus, boot, fiets of auto én met flexibele catering, van drankjes tot diners. Koffie, thee en water zijn standaard gratis, net als het mooie uitzicht op de Vaartsche Rijn!

Een aanbieding op maat ontvangen, een reservering plaatsen of een vraag? Vul het formulier op deze pagina in, e-mail naar vergaderen@ganspoort.nl of bel Pierre Schoonhoven op 06-14415656.

Unieke locatie

Op een unieke locatie in Utrechts nieuwste hotspot Rotsoord

Gefaciliteerd

Volledig gefaciliteerd met o.a. LED-scherm, supersnelle Wifi en whiteboard

Goed bereikbaar

Altijd goed bereikbaar met trein, bus, boot, fiets of auto

Gratis

Standaard gratis koffie, thee en water

Campingplekken

De Kantine

De Kantine is onze ruimste zaal en zeer geschikt voor presentaties, vergaderingen, workshops of borrels. Flexibel in te richten in verschillende opstellingen. Door alle ramen heb je een prettige lichtinval.

Tarieven:
Dagdeel:             €225,- excl. btw
Hele dag:            €400,- excl. btw

Mogelijke indeling:

 • Presentatie ± 60 personen
 • Vergaderen ± 40 personen
 • Diner ± 40 personen
 • Workshop ± 40 personen
 • Borrelen ± 60 personen

De Uitkijkpost

In De Uitkijkpost geniet je tijdens het vergaderen van het prachtige uitzicht op de Vaartsche Rijn. Deze sfeervolle ruimte is ideaal voor ontspannen overleggen of creatieve workshops terwijl de bootjes aan je voorbij varen.

Tarieven:
Dagdeel:             €150,- excl. btw
Hele dag:            €275,- excl. btw

Mogelijke indeling:

 • Vergaderen ± 12 personen
 • Workshop ± 12 personen
 • Borrelen ± 16 personen

De Recreatiezaal

Even een sportieve onderbreking van je vergadering? Het kan in De Recreatiezaal, waar de vergadertafel óók een tafeltennistafel is. Potje pingpong en dan door met je vergadering, workshop of borrel.

Tarieven:
Dagdeel:             €150,- excl. btw
Hele dag:            €275,- excl. btw

Mogelijke indeling:

 • Vergaderen ± 12 personen
 • Workshop ± 12 personen
 • Borrelen ± 16 personen

De Huiskamer

Op zoek naar een knusse plek om met een klein gezelschap te overleggen in huiselijke sfeer? Dan is De Huiskamer ideaal. Gezellig ingericht maar toch van alle gemakken voorzien. Lekkere bak koffie of verse thee erbij; doe alsof je thuis bent!

Tarieven:
Dagdeel:             €75,- excl. btw
Hele dag:            €150,- excl. btw

Mogelijke indeling:

 • Vergaderen ± 5 personen

Contact formulier

Bruut brainstormen, stevig scrummen of ontspannen overleggen? Het kan allemaal in de vergaderruimtes van Camping Ganspoort, op Rotsoord middenin Utrecht! Ook in de weekenden zijn de vergaderzalen beschikbaar. Vraag middels het contactformulier hieronder een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. 

Vergaderverzoek indienen

Menukaart

Events

SILENT PUBQUIZ

Dinsdag 11 augustus
Is er weer een Silent PubQuiz bij Camping Ganspoort!
Start quiz ±20.30 uur, einde ± 23.00 uur. Team maximaal 4 personen.
Deelname: €5 per persoon.
Inschrijven kan via: jochem@upbeatles.nl.

Meer lezen

FILM & TV-QUIZ

Zondag 5 juli 
De camping is het toneel van een quiz waarin populaire films en televisieseries voorbijkomen. In verschillende rondes testen we jullie kennis. Inschrijving 19.30 uur, start quiz ±20.00 uur, einde ±22.00 uur. Team maximaal 6 personen.
Deelname: €5 per persoon.
Inschrijven kan via: jochem@upbeatles.nl.

Meer lezen

BINGO

VOLGT NOG
We zijn er weer! Met de enige echte Berrie Bingo, zijn geliefde Chanasja én topartiest Carola Kraai. Dus lekker draaien, lekker dollen, Berrie laat z'n ballen rollen!
We starten om 20.00 uur. Inschrijven kan via: hallo@ganspoort.nl.

Meer lezen

EUROVISION QUIZ

Zondag 3 mei
Weet jij moeiteloos wie het Eurovisiesongfestival 2006 won, wat de titel van de Nederlandse inzending in 1993 was en welk land tot nu toe het vaakst gastheer was van het Europese liedjesfestijn? Dan moet je echt zondag 3 en/of 10 mei vrijhouden in je agenda.
Inschrijven kan via: jochem@upbeatles.nl.

PAASBRUNCH

Zondag 12 april & maandag 13 april
 Op 1e en 2e paasdag kun jij genieten van onze paasbrunch voor 15 euro p.p.; kinderen tot 10 jaar gratis! Je kunt brunchen van 10:30 tot circa 15:30 uur. Maar je bent uiteraard de gehele dag welkom. Kom dus ook gezellig langs om paaseieren te zoeken en/of paaseieren te beschilderen. Reserveren kan hier

CAMPING YOGA

Zondag 29 maart
Let op! Engelstalig
Voor 5 euro p.p. kun jij een heerlijk uurtje yoga beoefenen en ontvang je na de les een kop thee. De les is Engelstalig en wordt gegeven door Jennifer Morton. Inschrijven kan via j.lilliana.morton@gmail.com. Doe dit snel, want er zijn maximaal 10 plekken beschikbaar. S.v.p. een eigen mat meenemen.

Camping Ganspoort

Helling 87
3523 CB
UTRECHT
030-2006186

hallo@ganspoort.nl

Bereikbaarheid

Camping Ganspoort is goed te bereiken. Op steenworp afstand ligt station Vaartsche Rijn, waar een parkeergarage aanwezig is. Verder is het mogelijk hier in de buurt te parkeren.

Openingstijden

Ma t/m vrij vanaf 08.00 uur
Za & zo vanaf 10.00 uur