Vergaderen bij
Camping Ganspoort

Bruut brainstormen, stevig scrummen, hybride of ontspannen overleggen? Het kan allemaal in de sfeervolle vergaderruimtes van Camping Ganspoort, op Rotsoord middenin Utrecht! Naast onze gezellige bar en modern restaurant bieden we 4 vergaderruimtes voor verschillende groepen, van 2 tot 60 personen. Voorzien van o.a. LED-scherm, supersnelle Wifi en whiteboard/flipover (in de prijs inbegrepen). Goed bereikbaar met trein, bus, boot, fiets of auto én met flexibele catering, van drankjes tot diners. Koffie, thee en water zijn standaard gratis, net als het mooie uitzicht op de Vaartscherijn! 

Voor gezelschappen vanaf 9 personen hanteren wij groepsmenus. Vanaf 15 personen berekenen wij voor de koffie en thee een toeslag van €5 per persoon per meeting.

Een aanbieding op maat ontvangen of direct een reservering plaatsen? Vul het formulier onderaan deze pagina in. Voor aanvullende vragen e-mail naar vergaderen@ganspoort.nl of bel/app Pierre Schoonhoven op 06-14415656.

Unieke locatie

Op een unieke locatie in Utrechts nieuwste hotspot Rotsoord

Gefaciliteerd

Volledig gefaciliteerd met o.a. LED-scherm, supersnelle Wifi en whiteboard

Goed bereikbaar

Altijd goed bereikbaar met trein, bus, boot, fiets of auto

Gratis

Standaard gratis koffie, thee en water

Campingplekken

De Kantine maximaal 50-60 personen afhankelijk van zaalopstelling, De Uitkijkpost en De Recreatiezaal maximaal 15 personen en De Huiskamer 5 personen. Eventuele lunch, diner en/of borrel kan in overleg op de zaal, in het restaurant of op het terras worden genuttigd. Eerst een kijkje nemen wat er mogelijk is? Bel, mail of loop even langs!
Tip: wij kunnen ook een boottocht met rondvaart of sloep organiseren voor een meeting of teambijeenkomst. Vele mogelijkheden vraag ernaar via vergaderen@ganspoort.nl 

De Kantine

De Kantine is onze ruimste zaal en zeer geschikt voor presentaties, vergaderingen, workshops of borrels. Flexibel in te richten in verschillende opstellingen. Door alle ramen heb je een prettige lichtinval.

Tarieven:
Dagdeel:             €300,- excl. btw
Hele dag:            €500,- excl. btw

Mogelijke indeling:

 • U-vorm: 18 personen
 • Schoolopstelling: 20 personen
 • Carré: 24 personen
 • Workshop: 24 personen
 • Theater: 48 personen
 • Staande borrel: 50 personen

De Uitkijkpost

In De Uitkijkpost geniet je tijdens het vergaderen van het prachtige uitzicht op de Vaartsche Rijn. Deze sfeervolle ruimte is ideaal voor ontspannen overleggen of creatieve workshops terwijl de bootjes aan je voorbij varen. Deze ruimte is met geluidsdicht glas gescheiden van de naastgelegen De Recreatiezaal, plus aan beide zijden gordijnen.

Tarieven:
Dagdeel:             €225,- excl. btw
Hele dag:            €350,- excl. btw

Mogelijke indeling:

 • Carré: 10 personen
 • Workshop: 12 personen
 • Theater: 12 personen
 • Kringgesprek: 16 personen

De Recreatiezaal

Even een sportieve onderbreking van je vergadering? Het kan in De Recreatiezaal, waar de vergadertafel óók een tafeltennistafel is. Potje pingpong en dan door met je vergadering, workshop of borrel. Deze ruimte is met geluidsdicht glas gescheiden van naastgelegen De Uitkijkpost, plus aan beide zijden gordijnen.

Tarieven:                                                                                          Dagdeel:             €225,- excl. btw
Hele dag:            €350,- excl. btw

Mogelijke indeling:

 • Carré: 12 personen
 • Workshop: 12 personen

De Huiskamer

Op zoek naar een knusse plek om met een klein gezelschap te overleggen in huiselijke sfeer? Dan is De Huiskamer ideaal. Gezellig ingericht maar toch van alle gemakken voorzien. Lekkere bak koffie of verse thee erbij; doe alsof je thuis bent!

Tarieven:
Dagdeel:             €100,- excl. btw
Hele dag:            €175,- excl. btw

Mogelijke indeling:

 • Carré:  5 personen

Contactformulier

Bruut brainstormen, stevig scrummen of ontspannen overleggen? Het kan allemaal in de vergaderruimtes van Camping Ganspoort, op Rotsoord middenin Utrecht! Ook in de weekenden zijn de vergaderzalen beschikbaar. Vraag middels het contactformulier hieronder een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. 

Vergaderverzoek indienen
Zaalvoorkeur
Zaalopstelling
Gewenste arrangementen