Veilig genieten
op Camping Ganspoort

Lieve gasten,
Sinds 1 juni zijn onze deuren weer voorzichtig geopend en daar zijn we ontzettend blij mee!
Uiteraard houden we ons aan het horecaprotocol en de richtlijnen van het RIVM. Via ons reserveringssysteem ben jij verzekerd van een campingplekje en weten wij wanneer we je kunnen verwachten.
 
Hoe reserveer ik een plekje op de camping?
Reserveren kan via ons systeem hieronder. Uiteraard kun je ook mailen (hallo@ganspoort.nl), bellen (030 200 61 86) of even langskomen om je plekje te reserveren.

Of ons terras ook open is voor lunch of diner?
Op ons terras hebben we ook een aantal plekken die gereserveerd kunnen worden voor ontbijt, lunch en diner. Kies voor de optie “Eten en drinken buiten” om een plekje op ons terras te bemachtigen.
 
Aan welke regels houden wij ons?
Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en aan het protocol van Koninklijke Horeca Nederland. Zo houden we ons onder meer aan de 1,5 meter afstand naar gasten, zowel binnen als buiten, maar ook naar onze leveranciers en bezorgers. Natuurlijk zorgen we voor maximale hygiëne in de keuken en sanitaire voorzieningen. En reinigen we tafels, stoelen en menukaarten grondig als gasten de Camping verlaten.
 
Aan welke regels vragen wij onze gasten zich te houden?
Om met elkaar een veilig bezoek aan de Camping te organiseren vragen wij je om je aan de 1,5 meter afstand tussen huishoudens te houden, onze looppaden (1,5 meter breed) intact te houden en de verzoeken van ons personeel ter harte te nemen.

Reserveren

Via ons reserveringssysteem kun je voor binnen en buiten reserveren.
Buiten zijn de plekken beperkt, dus wees er snel bij!
Heb je vragen? Mail dan naar hallo@ganspoort.nl of bel 030-2006186

Bekijken

Afhaalservice 

Wij zijn weer geopend maar je kunt ook nog steeds je lunch of diner bij ons afhalen. Geef je bestelling eenvoudig door en wij zorgen voor de rest. Bovendien hebben we een vernieuwd zomermenu, met heerlijke zomerse gerechten.

Voorpret met onze cadeaubon

Wij bieden je nu ook de Camping Ganspoort cadeaubon aan. Dat is pas voorpret! Leuk om weg te geven, maar zeker ook om zelf te gebruiken. Bestel rechtsonder jouw Ganspoort cadeaubon.

Evenementen

SILENT PUBQUIZ

Dinsdag 11 augustus
Is er weer een Silent PubQuiz bij Camping Ganspoort!
Start quiz ±20.30 uur, einde ± 23.00 uur. Team maximaal 4 personen.
Deelname: €5 per persoon.
Inschrijven kan via: jochem@upbeatles.nl.

Meer lezen

FILM & TV-QUIZ

Zondag 5 juli 
De camping is het toneel van een quiz waarin populaire films en televisieseries voorbijkomen. In verschillende rondes testen we jullie kennis. Inschrijving 19.30 uur, start quiz ±20.00 uur, einde ±22.00 uur. Team maximaal 6 personen.
Deelname: €5 per persoon.
Inschrijven kan via: jochem@upbeatles.nl.

Meer lezen

BINGO

VOLGT NOG
We zijn er weer! Met de enige echte Berrie Bingo, zijn geliefde Chanasja én topartiest Carola Kraai. Dus lekker draaien, lekker dollen, Berrie laat z'n ballen rollen!
We starten om 20.00 uur. Inschrijven kan via: hallo@ganspoort.nl.

Meer lezen

SOLLICITEREN

Heb je affiniteit met eten en drinken? Wij zoeken enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Mail jouw motivatie naar hallo@ganspoort.nl. Of kom langs op de Camping. Tot snel!

ONZE VACATURES

Camping Ganspoort

Helling 87
3523 CB
UTRECHT
030-2006186

hallo@ganspoort.nl

Bereikbaarheid

Camping Ganspoort is goed te bereiken. Op steenworp afstand ligt station Vaartsche Rijn, waar een parkeergarage aanwezig is. Verder is het mogelijk hier in de buurt te parkeren.

Openingstijden

Ma t/m vrij vanaf 08.00 uur
Za & zo vanaf 10.00 uur