Camping Ganspoort

Wij heten je van harte welkom op Camping Ganspoort, het hoofdgebouw van de Utrechtse wijk Rotsoord, vlakbij Station Utrecht Vaartsche Rijn. Start hier je dag met een heerlijk ontbijtje, geniet van een likkebaardend lekkere lunch op het zonnige terras aan het water, nodig je hele familie uit voor een uitgebreid diner met pure, eerlijke ingrediënten of pak gewoon een ijskoud biertje aan de bar.

CAFE-RESTAURANT
In het levendige café-restaurant kun je terecht voor koffie en croissants, tonic en taartjes, bier en bitterballen, rosé en runderhaas. Van een copieus ontbijt of lichtvoetige lunch tot een brute borrelhap en een daverend diner. Alle gerechten zijn met zorg samengesteld door onze ambitieuze chef-kok, die een voorliefde heeft voor pure ingrediënten, afkomstig van -als het maar even kan- lokale, Utrechtse leveranciers.

Menukaart

Bij ons eet je pure en eenvoudige gerechten gemaakt met de lekkerste ingredienten. 

Bekijk onze menukaart (pdf).

Vergaderen en scrummen!

Wil je even stevig scrummen, brainstormen of gewoon rustig praten in groepsverband? We hebben fijne vergader- en bespreekruimtes met alle mogelijke faciliteiten. En het goede nieuws is: je kunt deze ruimtes huren! Het uitzicht op de Vaartsche Rijn krijg je er gratis bij. Klik hier voor meer info. of stuur direct een mail naar: vergaderen@ganspoort.nl

Reserveren

Behoefte aan zekerheid? Wij reserveren graag een plekje, speciaal voor jou, in ons café-restaurant. Maak eenvoudig gebruik van ons reserveringssysteem hierboven.  

Let op: wil je een plek op ons waanzinnige terras aan het water? Kom dan op tijd want daar geldt: vol is vol en wie het eerst komt, het eerst maalt!

Events

PUBQUIZ

Dinsdag 11 juni is er weer een PubQuiz bij Camping Ganspoort!
Start quiz ±20.00 uur, einde ± 23.00 uur. Team maximaal 6 personen.
Deelname: €4 per persoon.
Inschrijven kan via: jochem@upbeatles.nl, of bel 030-2006186.

Film & TV Quiz!

De eerste Ganspoort Film & TV Quiz is achter de rug. 
De tweede en derde quiz zijn op woensdag 3 juli en woensdag 4 september.
 
Deelname: €5,- per persoon
Teams: Maximaal 6 personen
Inschrijven kan via: jochem@upbeatles.nl of bel 030-2006186

BUURTBIER

Vrijdag 21 juni
Bier proeven op de gezelligste vrijdagmiddagborrel van Utrecht! Steeds keuze uit ruim 20 speciaalbieren en proefplankjes met vier bieren. Uitleg en advies over de bieren.

Ons team

Wat is er te zien, te doen en te beleven in Rotsoord en wat in de rest van Utrecht? Raadpleeg het Camping Ganspoort team! Met kennis die een combinatie vormt van informatie uit Wikipedia/Utrecht, de Uitagenda Utrecht en DUIC (De Utrechtse Internet Courant) kunnen zij je zeker helpen. Of je nu voor je verloofde als verrassing een romantische boottochtje met picknick wilt regelen of een weergaloos verjaardagsfeestje voor je 80-jarige oma gaat optuigen? We helpen je graag!

Robbin Kroon

Campingbaas
“Utreg is me stadsie en Camping Ganspoort me tentje!”