Kerstmis op de Camping?

Keken jullie ook al zo uit naar de kerstbrunch op de Camping? We hadden gehoopt jullie in de Campingherberg te kunnen ontvangen en jullie meer nog dan voorgaande jaren heerlijk in de watten te kunnen leggen.

Helaas is dat dit jaar geen optie. Daarom hebben wij een plan om jullie toch nog even te zien: de klassieke Campingkerstbrunch in een bezorgbox gestopt, met de kerst bezorgd aan de voordeur!

Voor 50 euro genieten jullie met twee (of meer) personen van broodjes, scones, zoet en hartig beleg, kaas en worst, een huisgemaakt koekje, bonbons, een prachtige Campingkerstbal, een Campingkerstwens en nog veel meer: zie hieronder voor de volledige inhoud. Uit te breiden (voor 10 euro) met een flesje bubbels!

Als extra kerstcadeau onder jullie boom mogen wij van Gulpener vijf rondleidingen op de brouwerij verloten, waarvan één met overnachting voor twee personen in Herberg de Zwarte Ruiter te Gulpen!

We bezorgen op 1e en 2e kerstdag tussen negen en elf. Zet met de koffie meteen even de oven aan om de broodjes af te bakken (handleiding is bijgesloten!), dan ben je al zo goed als klaar voor de Campingkerstbrunch bij jullie thuis!

Wat komen we brengen:

Afbakbroodjes, bagels, crackers, scones, koffiebroodjes; Port Salut, Camembert, smeerkaas, osseworst, gerookte kipfilet, gerookte zalm, pindakaas, aardbeienjam, roomkaas, druiven, nootjes, hartige quiche, huisgemaakt koekje, bonbons. De volledige Campingbrunchbeleving, nu bij jou thuis!